ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Mihailovca, Cimişlia a fost restabilit iluminatul stradal

14:59 | 08.12.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. În localitatea Mihailovca din raionul Cimișlia au fost finalizate lucrările de restabilire a iluminatului stradal pe drumul R26. Acestea au fost finanţate de Administrația de Stat a Drumurilor (ASD), transmite MOLDPRES.

“În urma implementării acestui proiect, pietonii și participanții la trafic vor beneficia de securitate și siguranță rutieră, atât pe timp de zi, cât și noaptea. Restabilirea iluminatului stradal contribuie la îmbunătățirea condițiilor de trai ale localnicilor, prevenirea situațiilor de accident, precum și la dezvoltarea infrastructurii din zonă”, indică ASD.

Lucrările adiționale au fost executate la solicitarea Primăriei satului Mihailovca, în cadrul contractului privind reparația îmbrăcămintei rutiere pe drumul R26 Bender – Căușeni – Cimișlia.

Iluminatul stradal din Mihailovca a fost efectuat din mijloacele Fondului rutier.

Foto: ASD

img21009448

img21009448

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!