ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a operat noi remanieri de cadre

15:28 | 08.12.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 8 dec. /MOLDPRES/. Membrii Cabinetului de miniștri, reuniți astăzi în ședință, au acceptat numirea Liliei Dabija în funcția de secretar general de stat la Ministerul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale, transmite MOLDPRES.

La fel, în şedinţa de astăzi, Anatolie Fală a fost numit în postul de secretar general al Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare.

În ședința din 8 decembrie, Executivul a aprobat demisia lui Serghei Diaconu din postul de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), iar printr-o altă decizie a votat pentru numirea acestuia în funcţia de secretar general de stat al MAI, în urma concursului organizat de instituţie.

Tot astăzi, Cabinetul de miniştri a aprobat numirea lui Tudor Mancaş în funcţia de secretar general de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale.

De asemenea, Executivul a operat numiri în funcţia de reprezentant al Guvernului în teritoriu, în câteva localităţi.

 

img21009449

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!