ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FC Barcelona a ajuns în Liga Europei și, teoretic, poate juca cu Sheriff Tiraspol

14:17 | 09.12.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 9 dec. /MOLDPRES/. În ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor, FC Barcelona a pierdut în fața Bayern Munchen cu 3-0 și a ajuns în Liga Europei, transmite MOLDPRES.

Victoria categorică a fotbaliștilor de la Bayern Munchen îi trimite pe catalanii de la FC Barcelona în rundele eliminatorii ale Ligii Europei unde, teoretic, ar putea să întâlnească campioana Republicii Moldova la fotbal, Sheriff Tiraspol.

FC Barcelona a terminat pe locul trei grupa E a Ligii Campionilor și nu s-a calificat în optimi. Este pentru prima dată în ultimii 20 de ani când echipa catalană părăsește Liga Campionilor încă din faza grupelor.

La rândul ei, echipa Sheriff Tiraspol s-a calificat pe locul trei în grupa D și va juca în runda eliminatorie a Ligii Europei. Tragerea la sorţi va avea loc pe 13 decembrie la Nyon, iar meciurile echipei din Tiraspol se vor juca pe 17 și 24 februarie 2022.

Foto: bavarianfootballworks.com

img21009491

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!