ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Relațiile bilaterale moldo-belgiene vor fi consolidate

15:10 | 10.12.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu Philippe Benoit, Ambasadorul Regatului Belgiei în țara noastră, cu reședința la București. Oficialii au discutat despre consolidarea relațiilor moldo-belgiene, despre nevoia de a dinamiza cooperarea bilaterală și despre oportunitățile de afaceri în diverse domenii, informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Președinta Maia Sandu a menționat că Republica Moldova își dorește extinderea cooperării economice, cu accent pe atragerea investițiilor belgiene, inclusiv în sectorul energiei alternative, dar și pe sporirea exporturilor moldovenești în Belgia. În cadrul întrevederii, s-a discutat și despre necesitatea urgentării celor două acorduri bilaterale care se află în proces de negociere - Acordul privind conversia permiselor de conducere și Convenția privind cooperarea în domeniul poliției.

Foto: Președinție

img21009528

img21009528

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!