ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria Chișinău a alocat finanțe pentru efectuarea unor lucrări de reparație în Condrița

17:24 | 10.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 10 dec. /MOLDPRES/. Primarul localității Condrița, suburbie a municipiului Chișinău, Andrei Donică, a anunțat finalizarea lucrărilor de termoizolare a fațadei Gimnaziului din localitate, transmite MOLDPRES.

Lucrările de termoizolare a fațadei Gimnaziului nr. 65 din satul Condrița au fost efectuate din sursele financiare alocate cu destinație specială pentru Condrița, prin dispoziția primarului Ion Ceban, în sumă de 300.000 lei.

Potrivit lui Donică, din aceleași resurse financiare este reparată o porțiune de drum a străzii Calea Codrilor pe care a fost turnată îmbrăcăminte rutieră de 25 cm grosime. "Sunt ferm convins că un astfel de drum va fi folosit de către localnici cel puțin 25 de ani", a subliniat primarul localității Condrița.

Potrivit responsabililor din Primăria Chișinău, pe parcursul anului 2022, municipalitatea va continua să investească în proiectele sociale din suburbii.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!