ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pretorii din municipiul Chișinău sunt responsabili de conservarea/securizarea șantierelor din oraș

13:16 | 13.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 13 dec. /MOLDPRES/. Pretorii din sectoarele municipiului Chișinău sunt responsabili pentru conservarea și securizarea pe timpul ierni a șantierelor din oraș, transmite MOLDPRES.

Viceprimarul municipiului Chișinău, Ilie Ceban, a solicitat la ședința on-line a serviciilor municipale conservarea și securizarea șantierelor din oraș. „Pretorii din sectoarele orașului sunt responsabili pentru conservarea și securizarea șantierelor, voi solicita raportarea concretă a măsurilor întreprinse la ședința următoare”, a spus viceprimarul.

În același timp, viceprimarul Ilie Ceban a cerut întocmirea unor procese verbale de recepție a lucrărilor finalizate și transmiterea acestora în gestiunea destinatarului final. “Doar în momentul existenței unui proces verbal de recepție putem vorbi că un proiect finalizat se află în gestiunea beneficiarului”, a specificat acesta.

Pe teritoriul capitalei se află mai multe șantiere în care municipalitatea execută lucrări de interes public. Mai mulți locuitori ai capitalei s-au arătat incomodați de noroiul existent pe șantier și de aspectul neglijent al acestora.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!