ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff Tiraspol va juca primul meci din Liga Europei cu echipa Braga Portugalia

14:52 | 13.12.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 13 dec. /MOLDPRES/. În urma tragerii la sorți, Sheriff Tiraspol va juca în șaisprezecimile Ligii Europei cu Braga Portugalia, transmite MOLDPRESS.

Meciul se va desfășura pe stadionul Sheriff din Tiraspol la data de 17 februarie 2022. Returul este programat peste o săptămână în Portugalia.

În urma tragerii la sorți, au fost stabilite următoarele meciuri: Sevilla (Spania) - Dinamo Zagreb (Croația);
Atalanta (Italia) - Olympiacos (Grecia); RB Leipzig (Germania) - Real Sociedad (Spania); FC Barcelona (Spania) - Napoli (Italia); Zenit (Rusia) - Betis (Spania); Borussia Dortmund (Germania) - Rangers (Scoția)
Porto (Portugalia) - Lazio (Italia).

Câștigătoarele se vor califica în optimile Europa League, acolo unde vor întâlni învingătoarele celor 8 grupe.

Sheriff Tiraspol este prima echipă din Republica Moldova care a s-a calificat în Liga Europei. Echipa din Tiraspol s-a clasat pe locul 3 în grupa D a Ligii Campionilor.

Foto: fmf.md

img21009574

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!