ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dumitru Udrea este noul secretar general al Guvernului

15:19 | 14.12.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Membrii Cabinetului de miniştri, întruniţi astăzi în şedinţă, au aprobat candidatura lui Dumitru Udrea în funcţia de secretar general al Guvernului, transmite MOLDPRES.

Candidatura noului secretar general al Executivului a fost prezentată de Prim-ministrul Natalia Gavriliţa, care a spus că Dumitru Udrea îşi va începe activitatea la 15 decembrie.

Dumitru Udrea are o experiență de peste 15 ani în administrarea proiectelor și programelor finanțate de partenerii externi de dezvoltare. A fost lider de echipă în cadrul instrumentelor de finanțare ale Uniunii Europene, inclusiv programelor de suport bugetar, instrumentele Twinning și TAIEX. A deținut funcția de conducător în negocierea finanțării proiectelor de reabilitare a infrastructurii, precum și alte domenii-cheie. A administrat o afacere în domeniul agriculturii. În 2019 a fost secretar de stat la Ministerul Finanţelor.

 

img21009612

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!