ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe parteneriate economice din ţară vor beneficia de granturi pentru promovare

09:12 | 15.12.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 15 dec. /MOLDPRES/. Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) a organizat o sesiune de informare pentru operatorii economici și instituțiile de învățământ care implementează învățământul profesional tehnic dual, privind participarea la proiectul ”Consolidarea cooperării partenerilor în învățământ profesional tehnic dual pentru gestionarea consecințelor pandemiei de COVID- 19”, transmite MOLDPRES.

Proiectul prevede oferirea granturilor de promovare pentru aproximativ 20 de consorții/ parteneriate între agenții economici și instituțiile de învățământ din Republica Moldova, care implementează sistemul dual, selectate în bază de concurs. Valoarea unei propuneri de proiect nu trebuie să depășească suma de 25 de mii de euro. Valoarea totală a schemei de granturi este de cinci sute de mii de euro.

Camera de Comerţ invită parteneriatele create dintre operatorii economici și instituțiile de învățământ care implementează sistem dual, interesate de finanțare sub formă de grant, să transmită intenția de participare până la data de 24 ianuarie 2022.

Activitatea este desfășurată cu suportul proiectului ”Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde” implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) cu suportul financiar al Ministerului Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică și Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare.

Foto: CCI

img21009631

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!