ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi bărbați din Soroca și-au pierdut viața într-un incendiu

11:58 | 15.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 dec. /MOLDPRES/. Cadavrele a doi bărbați din localitatea Visoca, raionul Soroca, au fost depistate de pompieri după ce casa în care locuiau a fost mistuită de flăcări, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor IGSU, în dimineața zilei de astăzi pompierii din nordul țării au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu care s-a produs în localitatea Visoca. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:13.

Ajunși la fața locului, angajații IGSU au stabilit că incendiul s-a produs într-o casă cu suprafața de 36 m2. În timpul intervenției, într-o cameră au fost depistate corpurile parțial carbonizate ale doi bărbați.

Cauza și circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!