ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cetățenii pot face teste PCR cu tariful de 300 de lei în laboratoarele publice

11:45 | 15.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 dec. /MOLDPRES/. Ministerul Sănătății a anunțat astăzi că cetățenii pot face teste de diagnostic PCR pentru COVID-19 cu tariful de 300 de lei în laboratoarele Agenției Naționale pentru Sănătate Publică (ANSP) din Chișinău, Bălți, Soroca, Cahul și Comrat, precum și în laboratorul Centrului Republican de Diagnostic Medical din capitală, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, prelevarea materialului biologic pentru testul PCR COVID-19 se realizează în primele ore ale dimineții, doar în urma unei programări prealabile și cu prezentarea buletinului de identitate, pașaportului.

Totodată, în laboratoarele publice ANSP, testul de diagnostic PCR poate fi realizat de luni până vineri, în intervalul orelor 8:00 – 11:00, precum și în zilele de sâmbătă, de la 8:00 până la 10:00. În cadrul laboratorului Centrului Republican de Diagnostic Medical, colectarea se face în zilele de luni până vineri, în intervalul orelor 8:00 – 12:00.

Toate laboratoarele eliberează rezultatele testului în limbile română și engleză

Foto: gavi.org

img21009646

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!