ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a început tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile din municipiul Bălți

12:52 | 15.12.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 15 dec. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală /CEC/ începe tipărirea buletinelor de vot pentru cel de-al doilea tur al alegerilor locale noi din municipiul Bălţi, stabilit pentru data de 19 decembrie 2021, transmite MOLDRES.

Autoritatea electorală centrală a anunțat că, în conformitate cu prevederile Codului electoral, reprezentanții concurenților electorali, mass-media şi observatorii acreditaţi asistă la procesul de confecţionare a matriţei buletinului de vot, tipărirea buletinelor de vot, precum şi la lichidarea matriţei.

În cel de-al doilea tur al alegerilor locale noi din municipiul Bălţi, stabilit pentru data de 19 decembrie, bătălia pentru fotoliul de primar se va da între Nicolai Grigorişin şi Nicolae Chirilciuc.

Foto simbol

img21009651

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!