ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maurizio Schweizer, unul dintre epigonii lui A. Celentano, va concerta la Chișinău

08:18 | 16.12.2021 Categorie: Cultură

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. Un concert de muzică italiană, susținut de Maurizio Schweizer, unul dintre cei mai buni epigoni ai lui Adriano Celentano, va avea loc vineri, la ora 19.00, la Palatul Național ”Nicolae Sulac” din Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, deja de câteva decenii, Adriano Celentano este considerat cel mai iscusit artist din sfera show-businessului datorită multifuncționalității sale, acesta atingând rezultate uimitoare în calitate de muzician, compozitor, actor sau regizor. La baștină a fost poreclit de către conaționali “Molleggiato”, datorită mișcărilor sale unice în fața publicului. La timpul său acesta a atins rezultate formidabile: a adus 41 albume în lumea muzicii, și a fost actor în peste 40 de filme.

Mulți au încercat să îl parodieze pe celebrul Adriano Celentano, însă acest lucru i-a reușit cu adevărat numai unuia - lui Maurizio Schweizer. Acesta, pe lângă faptul că are și trăsături fizice asemănătoare cu celebrul Celentano, posedă și o voce nemaipomenită care este greu de diferențiat de cea a marelui maestru de concert. Având aceste calități desăvârșite, Maurizio a devenit cel mai bun epigon al lui Celentano. Adriano Celentano, mergând la un concert al parodistului său a zis: “Am impresia că suntem doi - Adriano Celentano”. Cei de pe scenă au putut să întrunească perfect muzica și spectacolul, reușind să aducă din nou spectatorilor și iubitorilor celebrului artist Adriano Celentano acea atmosferă pe care el o crea în timpul evoluării sale pe scenă.

Tot vineri, la ora 18.30, Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale” își așteaptă publicul la spectacolul ”Casa” de Maxim Gorki, în regia lui Dumitru Acriș. „Casa” abordează o problematică de actualitate, aprofundată de intriga captivantă, caracterele inedite ale personajelor și prestația scenică admirabilă a actorilor, toate aceste calități asigurându-i spectacolului un real și previzibil succes la public.

În aceeași zi, la 18.30, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” va avea loc spectacolul ”Iepurele alb sau când nu-s toți acasă” (”Белый кролик, или Когда не все дома”) de Mary Chase, comedie lirică în regia lui Dumitru Koev și la 19.00 – spectacolul ”Adio, văgăună”, după opera lui S. Serghienko.

img21009676

img21009676

img21009676

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!