ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șapte persoane au fost evacuate după ce cabluri electrice dintr-un bloc din capitală au luat foc

09:48 | 16.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. Șapte persoane, inclusiv un minor, au fost evacuate aseară după ce cablurile contoarelor electrice de la etajele 1 până la 9 ale unui bloc de locuit din sectorul Botanica al capitalei, au luat foc, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, în seara zilei de 15 decembrie pompierii au intervenit pentru a lichida arderea izbucnită la cablurile electrice dintr-o scară a unui blocul de locuit pe str. Trandafirilor, din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 20:23.

La fața locului au fost trimise 3 echipe de pompieri, care ajunse la intervenție au stabilit că în scară ard cablurile contoarelor electrice de la etajul 1 până la etajul 9. Totodată, în timpul intervenției din apartamentele blocului au fost evacuate 7 persoane, printre care un minor, pentru evitarea intoxicării acestora cu produsele de ardere.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 21 situații de risc.

Foto: IGSU

img21009679

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!