ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu pledează pentru o integrare mai profundă cu UE pentru țările PaE hotărâte să avanseze în acest proces

10:13 | 16.12.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat ieri seară, alături de șefi de state și de guverne din țările Parteneriatului Estic (PaE) și ale Uniunii Europene, la cel de-al șaselea Summit al Parteneriatului Estic, desfășurat la Bruxelles, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

În discursul rostit în cadrul Summitului, șefa statului a pledat pentru o integrare mai profundă cu UE pentru țările Parteneriatului Estic interesate, pregătite și hotărâte să avanseze în relația cu Uniunea Europeană. „Mi-am exprimat convingerea că platforma Parteneriatului Estic ne va ajuta în continuare să ne realizăm obiectivele de modernizare a țării și să facem regiunea mai puternică și mai rezistentă la provocările secolului 21”, a menționat Președinta Maia Sandu.

Șefa statului, Maia Sandu s-a aflat în zilele de 14-15 decembrie la Bruxelles, unde a participat la cel de-al șaselea Summit al Parteneriatului Estic.

Foto: Președinție

img21009683

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!