ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Maia Sandu a adoptat Declarația comună a Summitului PaE și Declarația comună a liderilor din țările Trio Asociat

11:23 | 16.12.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. La 15 decembrie, alături de șefii de state și guverne ai Armeniei, Azerbaidjanului, Georgiei și Ucrainei, de liderii statelor membre UE, precum și de reprezentanții instituțiilor Uniunii Europene, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a adoptat, la Bruxelles, Declarația comună a Summitului Parteneriatului Estic (PaE), informează MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Tot ieri, împreună cu Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, și Prim-ministrul Georgiei, Irakli Garibashvili, Președinta Maia Sandu a semnat Declarația comună a liderilor din țările Trio Asociat. 

Șefa statului, Maia Sandu s-a aflat în zilele de 14-15 decembrie la Bruxelles, unde a participat la cel de-al șaselea Summit al Parteneriatului Estic.

Foto: Președinție

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!