ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Vicepremierul Andrei Spînu întreprinde o vizită de lucru la Bucureşti

11:58 | 16.12.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale, se află, în perioada 16-17 decembrie, într-o vizită de lucru în România. Oficialul este însoţit la Bucureşti de către secretarii de stat pentru domeniile dezvoltare regională şi energetic, Ana Mardare și Constantin Borosan, transmite MOLDPRES.

Pentru astăzi, Andrei Spînu are programate întrevederi cu István-Loránt Antal, președintele Comisiei pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale din Senatul României; Ciprian-Constantin Șerban, președintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaților; Dan Vîlceanu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene; Virgil-Daniel Popescu, ministrului Energiei.

"La întrevedere, printre invitați vor fi și reprezentanții Operatorului Pieței de Energie Electrică și Gaze Naturale din România (OPCOM), Transelectrica, Transgaz, Romgaz, OMV Petrom, Rompetrol”, indică MIDR.

Mâine, vicepremierul de la Chişinău se va întâlni cu omologul său din România, viceprim-ministrul Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor și Infrastructurii, precum şi cu Barna Tánczos, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!