ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cooperarea Republicii Moldova cu Armenia a fost discutată de șefa statului cu Prim-ministrul acestei țări

18:47 | 16.12.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. În cadrul vizitei întreprinse la Bruxelles cu ocazia Summitului Parteneriatului Estic, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o serie de întrevederi bilaterale. Astfel, șefa statului s-a întâlnit cu Premierul armean, Nikol Pashinyan, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

Cei doi oficiali au discutat despre importanța intensificării relațiilor comerciale și economice dintre cele două țări și valorificării oportunităților oferite de platforma Parteneriatului Estic. În context, oficialii au examinat  posibilitatea de a lansa un forum de afaceri comun, pentru a explora oportunități de investiții reciproce.

Foto: Președinție

img21009715

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!