ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit, la Bruxelles, cu omologul său din Azerbaidjan

18:58 | 16.12.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. Pe 15 decembrie, în marja celui de-al șaselea Summit al Parteneriatului Estic, care a avut loc la Bruxelles, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere bilaterală cu omologul său azer, Ilham Aliyev, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul prezidențial de presă.

În cadrul discuției, Președinta Maia Sandu și-a exprimat interesul pentru intensificarea cooperării dintre țările noastre în sectorul energetic, dar și pentru extinderea relațiilor bilaterale comerciale și economice, inclusiv prin atragerea investițiilor reciproce. De asemenea, șefa statului i-a mulțumit lui Ilham Aliyev pentru deschiderea de a ajuta Moldova în timpul crizei energetice din toamnă.

Foto: Președinție

img21009717

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!