ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Centre sociale din Chișinău și Strășeni și-au expus lucrările la Târgul de Crăciun din incinta Parlamentului

19:19 | 16.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 16 dec. /MOLDPRES/. Mai multe centre sociale din municipiul Chișinău și raionul Strășeni și-au expus lucrările la Târgul de Crăciun din incinta Parlamentului, comunică MOLDPRES.

Președintele Legislativului Igor Grosu, deputați din toate fracțiunile parlamentare, angajații Secretariatului Parlamentului au procurat lucrări confecționate manual de beneficiarii instituțiilor sociale.

De asemenea, speakerul a procurat mai multe decorațiuni de Crăciun, dar totodată, a venit cu daruri pentru 24 de copii cu cerințe educaționale speciale și dizabilități, beneficiari ai Școlii de valori din capitală.

Concomitent, participanții la târg, au făcut donații în susținerea unor familii vulnerabile, în acest scop în holul Parlamentului fiind instalate boxe speciale pentru colectarea banilor.

Foto: Parlament

img21009718

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!