ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Moldovenii vor putea zbura în Italia doar cu prezentarea unui test PCR negativ la COVID-19

10:12 | 17.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 17 dec. /MOLDPRES/. Din 16 decembrie 2021, Republica Moldova a fost inclusă de autoritățile italiene în lista țărilor cu risc sporit de infectare cu COVID-19. Astfel, toți pasagerii companiilor aeriene, inclusiv cei vaccinați, vor fi obligați să prezinte la intrare în Italia dovada testului RT-PCR cu rezultat negativ, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Ambasadei Italiei la Chișinău, ieri au fost actualizate măsurile aplicabile traficului aerian pentru accesul pe teritoriul Italiei, iar Republica Moldova este inclusă în lista țărilor cu risc sporit  - Zona E.

Astfel, toți pasagerii, inclusiv cei vaccinați, sunt obligați să prezinte la înregistrare dovada testului RT-PCR cu rezultat negativ, efectuat în ultimele 72 de ore până la zbor sau test rapid antigen (TRAg) cu rezultat negativ efectuat în ultimele 24 de ore până la intrarea pe teritoriul Italiei.

Foto simbol

img21009727

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!