ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Chișinău a fost lansată campania “Dăruiește o carte”

18:30 | 17.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 17 dec. /MOLDPRES/. În perioada 17-31 decembrie, Poșta Moldovei, în parteneriat cu Fabrica de Fericire, a lansat campania “Dăruiește o carte”.  În cadrul acesteia, cetățenii sunt așteptați să aducă cărți drept daruri pentru copilași, comunică MOLDPRES.

Potrivit Poștei Moldovei, cărțile pot fi aduse între orele 8:00 și 18:00 la cele șase căsuțe ale lui Moș Crăciun, amplasate pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 134, pe bd. Mircea cel Bătrân, 3, pe bd. Dacia, 49/1, pe bd. Moscova, 14/1, pe str. Calea Ieşilor, 55/2, pe str. Alba Iulia, 202.

Cărțile vor fi donate copiilor din centrele de plasament din țară. Pentru fiecare carte donată, Poșta Moldovei va contribui cu o ilustrată pe care doritorii pot lăsa un mesaj viitorului cititor. Cărțile împachetate frumos vor fi livrate de Moș Crăciun.

Colectarea cadourilor se va încheia la data de 31 decembrie.

Foto: Poșta Moldovei

img21009752

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!