ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Spectacolul ”Bună dimineața, tăticule” revine pe scena Teatrului Național ”Satiricus I. L. Caragiale”

11:56 | 18.12.2021 Categorie: Cultură

Chişinău, 18 dec. /MOLDPRES/. Teatrul ”Satiricus I. L. Caragiale” va prezenta astăzi, la ora 18.30, spectacolul „Bună dimineața, tăticule!”, o adaptare după „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret, în regia lui Alexandru Grecu, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, ”Bună dimineața, tăticule!” este o comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (el, ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură. O comedie subtilă și foarte actuală, servită lejer, cu mult umor și scene destul de picante, ancorate în lumea sentimentelor umane.

Tot astăzi, la 18.00, la Teatrul  ”De pe strada Trandafirilor” va avea loc spectacolul ”Adio, văgăună…”, după opera lui K. Serghienko, la 18.30 la Teatrul ”Luceafărul” -  spectacolul ”Testamentul” de Gheorghe Urschi, în regia autorului și la 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” - spectacolul ”Zacs”, în regia Danielei Burlaca.

Duminică, la ora 17.00, Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” va oferi publicului spectacolul ”Rigoletto”, operă în trei acte de Giuseppe Verdi, în regia lui Andrea Battistini, la 18.00, Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” - spectacolul ”Adio, văgăună…”  după opera lui K. Serghienko, la 18.30, Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale” - spectacolul ”Nunta” de A. P. Cehov, în regia lui Alexandru Grecu, Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” - spectacolul ”Micii burghezi” (”Мещане”) de scriitorul Maxim Gorki, în regia lui Slava Sambriș, și la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”Zaks”, o comedie grotescă cu situații diverse și pline de umor cu o mireasă care așteaptă și un mire care nu vine, în regia Danielei Burlaca.

img21009758

img21009758

img21009758

img21009758

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!