ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Bunuri de peste 5,3 mln de lei au fost sechestrate de ARBI săptămâna trecută

10:06 | 20.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 20 dec. /MOLDPRES/. Bunuri în valoare de peste 5,3 milioane de lei au fost sechestrate de Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracționale (ARBI) pe parcursul săptămânii precedente, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, ARBI a aplicat sechestru pe cinci capitaluri sociale, două construcții locative și două nelocative, cinci terenuri pentru construcții, un teren agricol și un mijloc de transport.

Tot săptămâna trecută, Direcţia analitică a CNA a finalizat trei analize operaționale, iar patru analize strategice sunt în procedură, Direcţia legislaţie a recepționat 45 proiecte de legi noi pentru expertizare și au fost eliberate 97 de caziere de integritate. 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!