ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autoritățile au discutat infrastructura drumurilor în raionul Ştefan Vodă

14:26 | 21.12.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 21 dec. /MOLDPRES/. Conducerea Administraţiei de Stat a Drumurilor (ASD) și primarii din localități din raionul Ștefan Vodă au discutat în cadrul unei şedinţe comune despre problemele drumurilor care traversează localitățile din raion, lucrările de întreținere a acestora, precum și încadrarea traseelor locale în rețeaua de drumuri naționale. Părţile au abordat şi subiecte ce țin de potențialele investiții în drumuri, transmite MOLDPRES.

„Ne-am propus ca drumul R31 R30 – Tudora – Palanca – frontiera cu Ucraina și sectorul drumului R30 Anenii Noi – Căuşeni – Ştefan Vodă – frontiera cu Ucraina să fie finalizate în cel mai scurt timp. Trebuie să implementăm tot ce ține de competența noastră pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere a raionului Ștefan Vodă. ASD va acorda suport în toate cazurile când acesta este necesar”, a declarat directorul general interimar al ASD, Sergiu Bejan.

Primarii din Ştefan Vodă au mulțumit Administrației de Stat a Drumurilor pentru deschidere și susținere și au accentuat că vor acționa în continuare pentru implementarea proiectelor de infrastructură, care vor dezvolta zona.

Foto: ASD

img21009821

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!