ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului a primit scrisorile de acreditare a patru ambasadori

12:38 | 22.12.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a primit astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale, scrisorile de acreditare a patru noi ambasadori în țara noastră, a comunicat agenției MOLDPRES Serviciul prezidențial de presă.

Este vorba de Tengku Dato Sirajuzzaman Bin Tengku Mohamed Ariffin, Ambasadorul Malaysiei; Moayad Fathallah Eldalie, Ambasadorul Republicii Arabe Egipt; Janitha Abeywickrema Liyanage, Ambasadoarea Republicii Democrate Socialiste Sri Lanka și Mike Nicholas Sango, Ambasadorul Zimbabwe.

În discuțiile pe care le-a avut cu noii ambasadori, șefa statului le-a urat succes în activitatea lor în Republica Moldova și a pus accent pe necesitatea de a valorifica noile oportunități economice si comerciale ce se deschid azi ca urmare a evoluțiilor la nivel global. Interlocutorii au convenit să continue dialogul asupra dezvoltării agendelor bilaterale, în special în domeniile ce țin de comerț, infrastructură și turism. La fel, s-a convenit să se avanseze în procesul de examinare a proiectelor de acorduri interguvernamentale care au ca scop să îmbunătățească viața cetățenilor noștri.

Foto: Președinție

img21009846

img21009846

img21009846

img21009846

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!