ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Başcanul Irina Vlah a mulţumit Guvernului României pentru susţinere

13:05 | 22.12.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 22 dec. /MOLDPRES/. Guvernatorul UTA Gagauz-Yeri, Irina Vlah, s-a întâlnit astăzi cu Daniel Ioniță, ambasadorul României în Republica Moldova. În cadrul întrevederii au fost discutate problemele legate de finalizarea construcției unei noi clădiri pentru Liceul teoretic „Mihai Eminescu” din Comrat, unde instruirea se desfășoară în limba română, transmite MOLDPRES.

Construcția obiectivului a fost complicată de schimbările în politica de prețuri pentru materialele de construcție și volumele de muncă omise în sarcina tehnică inițială.

Başcanul a exprimat recunoștință Guvernului României pentru susținerea substanțială a proiectului de extindere a capacităților Liceului "Mihai Eminescu" din Comrat.

"Investițiile în dezvoltarea sistemului de învățământ sunt o prioritate. Înțelegem importanța educației și formării lingvistice. Suntem mulțumiți de dorința crescândă de a învăța limba de stat, am depus multe eforturi pentru a convinge oamenii să o facă. Avem nevoie de parteneri pentru dezvoltare și vă mulțumim pentru sprijinul acordat în progresul nostru", a menționat Irina Vlah.

Foto: Facebook Irina Vlah

img21009847

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!