ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lupii lui Calancea vor prezenta un concert de Crăciun la Palatul Național

14:31 | 23.12.2021 Categorie: Cultură

Chişinău, 23 dec. /MOLDPRES/. La Palatul Național ”Nicolae Sulac” va avea loc pe 25 și 26 decembrie, la ora 18.30, un concert de Crăciun cu genericul ”Povestea de iarnă”, susținut de Lupii lui Calancea alături de Surorile Osoianu și Guz, informează MOLDPRES.

”Într-un cadru străvechi de poveste, pulsând de repertoriul inedit al Lupilor lui Calancea alături de Surorile Osoianu și Guz, deschidem lădița fermecată a neamului și toarcem povești pentru sufletul moldovenilor de pretutindeni, în ediția a doua a proiectului caritabil ”Povestea de iarnă”. Ne va uni povestea, sărbătoarea și, întâi de toate, scopul caritabil – dăruind fiecare câte puțin, vom aduna surse pentru a porni în Drumeții din 27 până pe 12 ianuarie, alături de Lupii lui Calancea, pe la case de copii, case de bătrâni și centre pentru persoane cu nevoie speciale, aducându-le sărbătoarea – muzică, poveste și daruri”, au afirmat autorii proiectului.

În perioada 25 decembrie-16 ianuarie, Circul de Stat din Chișinău își așteaptă publicul la spectacolul ”Crăciunul copiilor”.

În program: ”Minioni”, acrobații pe biciclete - conducător Iurii Glavatskii, Pa de Deux pe cai - conducător Iurii Glavatskii, echilibru pe sârmă liberă - Igor Andriichuk, show cu bule de săpun - Olga Buianovskaia, ”Oriental”, dresură de cămile - conducător Iurii Glavatskii, cor de parel - Elena Tikhoniac, echilibru -
 - Igor Andriiciuk, gimnaști în aer - Elena si Maxim Tikhoniac, echilibru pe rola-bola - Ion Dascăl, Moș Crăciun - Ion Munteanu, Clovnul - Oleg Liostaiev. Regia – Igor Cemortan.

Show-urile vor avea loc în Manejul mic al Circului din Chișinău.

img21009890

img21009890

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!