ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pentru prevenirea formării ghețușului, 16 autospeciale intervin pe străzile din Chișinău

10:51 | 24.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 24 dec. /MOLDPRES/. Pe drumurile din municipiul Chișinău sunt prezente autospeciale care împrăștie material antiderapant, transmite MOLDPRES.

Primăria a anunțat că echipaje ale ÎM Regia EXDRUPO sunt prezente în teritoriu, pentru asigurarea practicabilității drumurilor din oraș. Pe parcursul nopții trecute, întreprinderea a intervenit cu 14 autospeciale, la prevenirea formării poleiului pe drumurile municipale, fiind utilizate peste 53 tone de sare și 27 tone de amestec cu nisip.  

Numărul de autospeciale a fost suplimentat, astfel, astăzi, 16 autospeciale intervin pe străzile din municipiul Chișinău și împrăștie material antiderapant.

Potrivit reprezentanților ÎM Regia EXDRUPO, sunt întreprinse măsuri pentru prevenirea formării ghețușului, cât și pentru înlăturarea consecințelor precipitațiilor.

Municipalitatea a îndemnat automobiliștii să conducă cu prudență și să evite parcarea mașinilor pe marginea drumurilor, pentru a nu afecta intervenția autospecialelor. 

Foto: Primăria Chișinău

img21009903

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!