ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei ambulanțe și un TIR au avut nevoie de intervenția salvatorilor după ce au rămas blocate

12:20 | 27.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 27 dec. /MOLDPRES/. Pe parcursul ultimelor ore, pompierii și salvatorii au fost mobilizați pentru a debloca trei ambulanțe și un TIR blocate din cauza condițiilor nefavorabile, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, ajutorul angajaților IGSU a fost necesar în satul Ciucur-Mingir, raionul Cimișlia, unde a fost deblocată o ambulanță, care urma să ajungă la un pacient. Alte două ambulanțe au fost deszăpezite și tractate în raioanele Căușeni și Călărași.

Tot în ultimele ore salvatorii din capitală au intervenit pentru tractarea unui TIR cu greutatea de 25 de tone, care în urma surpării asfaltului a rămas blocat într-o gură de canalizare. Pompierii au reușit deblocarea acestuia, iar ulterior autoturismul de mare tonaj și-a continuat drumul.

Statisticile IGSU arată că în ultimele 24 de ore angajații Inspectoratului au intervenit în 33 situații de risc.

Foto: IGSU

img21009946

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!