ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Administrației de Stat a Drumurilor

13:41 | 27.12.2021 Categorie: Comunicate

Sectorul drumului G87, care face legătură dintre două sate din raionul Ungheni – discutat în cadrul unei ședințe

Chişinău, 27 dec. /MOLDPRES/. Reparația drumului care face legătura dintre satele Coșeni și Teșcureni a fost subiectul abordat în cadrul unei întruniri dintre primarul comunei Negurenii Vechi, din raionul Ungheni și directorul general interimar al ASD, Sergiu Bejan.

Segmentul de drum G87 R17 – Țîghira – Hristoforovca – R1 aflat în gestiunea ASD, în prezent este impracticabil fiind din pământ.

Reabilitarea sectorului va micșora cu 45 km distanța parcursă de către locuitorii din comuna Negurenii Vechi spre localitatea Cornești din raionul Ungheni, ar servi drept traseu turistic și va facilita dezvoltarea economică din zonă.

„Tronsonul de drum din comuna Negurenii Vechi va fi inclus în programul privind repartizarea mijloacelor fondului rutier pentru drumurile publice naționale pe anul 2022. Voi efectua o vizită în teritoriu pentru a stabili tehnologia de construcție a drumului”, a comunicat Sergiu Bejan.

Primarul a mulțumit Administrației de Stat a Drumurilor pentru suportul acordat în dezvoltarea infrastructurii rutiere din comuna Negureni Vechi.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!