ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe traseele țării circulația se desfășoară în condiții de iarnă

11:18 | 28.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 28 dec. /MOLDPRES/. Administrația de Stat a Drumurilor a anunțat că în primele ore ale dimineții de astăzi pe traseele din țară se circulă în condiții de iarnă, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, noaptea trecută, în procesul de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului au fost antrenate 323 utilaje speciale și 275 muncitori, care au împrăștiat 2 428 tone de material antiderapant.

În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto că în cazul dificultăților în trafic, pot solicita intervenția drumarilor la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

Noaptea trecută și conducerea IGSU, în comun cu efectivul de trupă și comandă, au inspectat traseele din țară. Echipe ale salvatorilor cu tehnică de tracțiune sporită au inspectat următoarele trasee: Chișinău – Hâncești, Chișinău – Leușeni, Chișinău – Căușeni și au monitorizat situația, fiind gata să intervină pentru tractarea mijloacelor de transport , dar și ajutorarea oamenilor aflați în dificultate.

img21009964

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!