ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii au emis cod galben de ghețuș și răcire a vremii

12:59 | 28.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 28 dec. /MOLDPRES/. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis astăzi două avertizări meteorologice de răcire a vremi și de formare a poleiului, comunică MOLDPRES.

Potrivit surse citate, în perioada 28-30 decembrie, pe drumurile din țară se va forma și menține ghețuș. De asemenea, în următoarele două zile temperatura medie a aerului va scădea până la -7 grade.

Sinopticienii prognozează pentru mâine în zona de nord a țării temperaturi de până la -5 grade. În centru și în capitală se vor înregistra maxime de -3 grade Celsius, iar în sud mercurul din termometre va indica -1 grad.

Noaptea, temperaturile vor scădea simțitor și vor oscila între -13 și -4 grade Celsius. Cerul va rămâne parțial înnorat și va ninge pe întreg teritoriul țării.

img21009969

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!