ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FMF le-a premiat pe cele mai bune fotbaliste

17:57 | 28.12.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 28 dec. /MOLDPRES/. Federația Moldovenească de Fotbal a premiat, la Casa Fotbalului din Chișinău, laureatele fotbalului feminin pentru anul 2021, transmite MOLDPRES.

Premiile au fost înmânate de către președintele Ligii Feminine de Fotbal din Moldova, Diana Bulgaru și secretarul general, Ruslan Plopa.

Pentru al treilea an consecutiv, Natalia Munteanu a fost desemnată cea mai bună fotbalistă a țării. Celelalte laureate sunt din campionatul intern. Campioana Republicii Moldova la fotbal feminin, Agarista Anenii Noi are patru laureate, echipa Maksimum Cahul - două, iar Legia Tiraspol - o prezență.

Laureatele anului fotbalistic 2021 la fotbal feminin sunt:

Cel mai bun portar - Evghenia Dumic (Legia Tiraspol);
Cel mai bun apărător - Eugenia Railean (Agarista CSF Anenii Noi);
Cel mai bun mijlocaș - Alina Chirica (Agarista CSF Anenii Noi);
Cel mai bun atacant - Iuliana Colnic (Maksimum Cahul);
Cel mai bun antrenor - Alexei Gladun (Agarista CSF Anenii Noi);
Revelația anului (echipa) - FC Maksimum;
Cel mai bun golgheter - Alina Chirica (Agarista CSF Anenii Noi);
Cea mai bună jucătoare - Natalia Munteanu (Dinamo Minsk Belarus).

Sportiva Natalia Munteanu, care joacă pentru echipa belarusă Dinamo Minsk, a declarat că nu s-a așteptat să fie desemnată cea mai bună jucătoare de fotbal și că este încântată să câștige acest premiu al treilea an consecutiv. "Fac doar ceea ce îmi place cel mai mult. Cu toate acestea, sunt extrem de încântată să iau acest premiu pentru al 3-lea an la rând", a spus Munteanu.

Foto: FMF

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!