ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ex-președintele țării Igor Dodon a fost audiat la Procuratură

13:35 | 29.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 29 dec. /MOLDPRES/. Ex-președintele țării Igor Dodon s-a prezentat astăzi la Procuratură, pentru a fi audiat în dosarul Energocom, relatează MOLDPRES.

„Este un dosar deschis pentru o situație din 2008-2009. Am discutat cu procurorul de caz, el mi-a prezentat o parte din cauzele acestui dosar. A fost semnarea ordonanței, am luat detaliile, am depus cerere ca să luam toate documentele din dosar. Unicul lucru de care îmi aduc minte este că în aprilie 2008 a fost lichidat Ministerul Energeticii și competențele au fost transmise la Ministerul Economiei”, a spus Dodon după discuțiile de la PG.

Igor Dodon a fost audiat astăzi în cadrul cauzei penale SA „Energocom” privind procurarea energiei electrice în perioada 2008-2009, atunci când el exercita funcția de ministrul al Economiei.

img21010003

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!