ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În Călărași și Ocnița vor fi construite noi sedii pentru pompieri și salvatori

16:12 | 29.12.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 dec. /MOLDPRES/. Pompierii și salvatorii din Călărași și Ocnița vor avea sedii noi. În acest scop, Guvernul a aprobat astăzi transmiterea unor bunuri imobile din proprietatea statului în gestiunea subdiviziunilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU). Terenurile vor fi folosite pentru construcția unităților de pompieri și salvatori din cele două localități, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Executivului. 

Astfel, vor fi asigurate condiții mai bune de activitate pentru angajații IGSU, care vor putea acționa prompt în situațiile de urgență, oferind cetățenilor servicii de calitate. 

Proiectul de construcție a sediilor este finanțat prin intermediul Programului de asistență tehnică, lansat în Republica Moldova de către Guvernul SUA.

Foto: Guvern

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!