ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autorii celor mai originali și creativi Pomi de Crăciun au fost primiţi de Președinta Maia Sandu

08:07 | 31.12.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 31 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut ieri o întâlnire cu autorii celor mai originali și mai creativi Pomi de Crăciun din țară. La Președinție au fost invitate echipele care au adunat cele mai multe voturi din totalul de peste 90 de fotografii, venite în ultimele săptămâni în cadrul acțiunii „Împodobește-ți bradul în localitatea ta!”, lansată de șefa statului, a comunicat agenției MOLDPRES Serviciul prezidențial de presă.

Președinta Maia Sandu a apreciat, împreună cu consilierii prezidențiali, ingeniozitatea lui Alexandru Pătraș din satul Pohoarna, raionul Șoldănești, care a creat un Pom de Crăciun din conuri de pin, dar și creativitatea echipei de la Biblioteca Publică din Mândrești, Telenești, care împreună cu meșterul popular Olga Ropot a făcut un brad din cărți. Şefa statului i-a cunoscut și pe elevii Gimnaziului din Zăicana, Criuleni, al căror brad din baloane colorate a fost parte a campaniei de caritate „Din inimă pentru Adrian”. Echipei de la Zăicana i s-a alăturat și Adrian Portărescu, căruia îi este dedicată această campanie. Președinta i-a urat multă sănătate tânărului, menționând că a sesizat Ministerul Sănătății cu privire la problema sa de sănătate, având speranța că va fi găsită o soluție pentru a-l ajuta.

„I-am felicitat pentru efortul depus la crearea unui Pom de Crăciun original și le-am mulțumit pentru implicarea activă, de la mic la mare, în viața comunității lor. De fiecare dintre noi depinde cum va arăta satul sau orașul în care trăim”, a afirmat Președinta Maia Sandu.

Foto: Președinție

img21010045

img21010045

img21010045

img21010045

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!