ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 700 de angajați ai Poliției de Frontieră vor activa în noaptea de Revelion

11:05 | 31.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 31 dec. /MOLDPRES/. Circa 700 de angajați ai Poliției de Frontieră vor asigura controlul și supravegherea hotarului în noaptea de Revelion, comunică MOLDPRES.

Potrivit instituției, în ziua de 31 decembrie, conform datelor statistice din anii trecuți se observă o descreștere a numărului de traversări ale frontierei de stat comparativ cu zilele de până la sărbători. Astfel, în ultima zi a anului 2020 au fost înregistrate 6 762 de treceri ale călătorilor și 2 499 de treceri ale mijloacelor de transport. În 2019, în punctele de trecere a hotarului erau consemnate 36 716 treceri persoane și 7 857 treceri autovehicule. Aeroportul Internațional Chișinău a fost cel mai tranzitat în noaptea dintre ani.

Tot în noaptea dintre ani, mai multe echipaje ale Poliției de Frontieră vor patrula în zona de hotar și prin localitățile din preajmă, în vederea asigurării ordinii publice.

Foto: Poliția de Frontieră

img21010051

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!