ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Calendarul sportiv internaţional pe lunile ianuarie-aprilie 2022

09:24 | 02.01.2022 Categorie: Sport

Chişinău, 2 ian. /MOLDPRES/. Prima lună a anului sportiv 2022 este dominată de evenimente precum Raliul raid Dakar, care are loc în Arabia Saudită, primul turneu de tenis de Mare Şlem al anului, Australian Open, şi Campionatul European de handbal masculin, notează MOLDPRES cu referire la Agerpres.

Februarie aduce în prim plan unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului, Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing (4-20 februarie), primele etape din Turneul celor Şase Naţiuni la rugby, Super Bowl-ul etc.

În martie începe sezonul în MotoGP şi Formula 1, au loc Campionatele Mondiale de atletism în sală de la Belgrad, baraje pentru Cupa Mondială de fotbal din 2022 etc.

Tragerea la sorţi a turneului final al Cupei Mondiale de fotbal 2022 are loc în aprilie, lună în care se vor desfăşura cursele ciclist Paris-Roubaix şi Liege-Bastogne-Liege sau Europenele de judo de la Sofia.

Facebook.com, Beijing 2022

img22000007

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!