ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu s-a imunizat cu doza booster împotriva Covid-19

10:30 | 03.01.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 3 ian. /MOLDPRES/. Președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a fost administrată în dimineața curentă doza booster de vaccin împotriva Covid-19, comunică MOLDPRES.

La scurt timp după imunizare, șeful statului a făcut declarații pentru presă în care a îndemnat populația să se vaccineze pentru a putea face față situației pandemice care riscă să se agraveze din cauza tulpinii Omicron.

“Sunt îngrijorată de situația pandemică de pe glob, tulpina Omicron se propagă rapid. Valul următor va ajunge și în Republica Moldova și este foarte important să ne vaccinăm. Îi îndemn pe cei ce nu și-au făcut nicio doză de vaccin să vină la centrele de imunizare. Este important să conștientizam cât de gravă este această pandemie”, a menționat Președintele.

Maia Sandu s-a arătat îngrijorată că Moldova are încă o rată mică de vaccinare, chiar dacă țara noastră a început devreme campania de imunizare.

Foto: adevarul.ro

img22000015

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!