ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 1 400 de șoferi au fost amendați în weekend pentru încălcarea regulilor de circulație

11:19 | 03.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 3 ian. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, pe întreg teritoriul țării, ofițerii de patrulare au desfășurat acțiuni de depistare a conducătorilor auto care încalcă legislația. În urma acestora, au fost sancționați 1 400 de șoferi, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Inspectoratului Național de Securitate Publică, în weekend, oamenii legii au amendat 330 conducători auto pentru depășirea limitei de viteză, 199 - pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră, 195 au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrate de stat, de revizie tehnică a vehiculelor.

În aceeași perioadă, 40 conducători auto beți au fost depistați și înlăturați de la conducerea unității de transport de către ofițerii de patrulare, cei mai mulți dintre ei erau în stare de ebrietate avansată.

Foto: INSP

img22000021

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!