ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un grup de elevi din Drochia au vizitat Comisia Electorală Centrală

10:00 | 05.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 5 ian. /MOLDPRES/. Un grup de copii din Drochia au întreprins o vizită la autoritatea electorală centrală din Chișinău, transmite MOLDPRES.

Un grup de elevi ai Gimnaziului nr. 2 din Drochia au efectuat o vizită de studiu la Comisia Electorală Centrală unde s-au întâlnit cu vicepreședintele instituției, Pavel Postică.

Oficialul a notat pe rețelele de socializare că le-a vorbit elevilor despre valorile democratice, despre importanța alegerilor într-o societate modernă, despre cât de mult contează implicarea fiecăruia dintre noi la construcția unui stat puternic și prosper, cum își dorește să fie Republica Moldova. "Am salutat entuziasmul cu care acești copii, alegătorii de mâine, vor să cunoască mai multe despre tot ce înseamnă democrație și drepturi ale omului. Meritul aparține profesorilor care cultivă în elevi responsabilitatea și devotamentul civic", a subliniat vicepreședintele CEC.

Vizita elevilor la autoritatea electorală centrală a avut loc în cadrul proiectului „Engleza - catalizator al democrației în școli”, implementat de CICDE - Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, cu sprijinul financiar al Ambasadei SUA la Chișinău.

Foto: CEC

img22000059

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!