ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului consideră că Crăciunul ne poate face mai uniţi

14:55 | 07.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 7 ian. /MOLDPRES/. Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a adresat un mesaj de felicitare cetăţenilor moldoveni cu ocazia Crăciunului pe stil vechi, despre care a spus că este sărbătoarea care îi poate face pe cetăţenii moldoveni mai uniţi, relatează MOLDPRES.

"Astăzi este Crăciunul pe stil vechi, prilej cu care transmit gânduri bune, însoţite de urări de sănătate şi de bucurie, tuturor celor care serbează în această zi Naşterea Domnului. Vom sta la masa de sărbătoare împreună cu familia şi prietenii - şi pentru că suntem în vremuri de pandemie, vă rog să fiţi precauţi şi să vă îngrijiţi şi de sănătate. Vom vorbi cu oamenii dragi aflaţi departe, cărora le ducem dorul, şi ne vom aminti de cei plecaţi dintre noi. Ne vom bucura că ni s-a dat încă un an în care să facem mai bune lumea şi locul în care trăim. Dintotdeauna, Crăciunul este sărbătoarea care ne poate aduce mai aproape unii de alţii şi ne poate face mai uniţi. Trebuie doar să ne deschidem inimile. Crăciun fericit!", a scris șeful statului Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Creştinii ortodocşi din R. Moldova sărbătoresc astăzi Crăciunul. 

Foto: Maia Sandu / facebook.com

img22000100

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!