ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pretorii din capitală vor fi evaluați, pentru unii aprecierea va fi decisivă

10:24 | 10.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 10 ian. /MOLDPRES/. Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a anunțat că toți pretorii din capitală vor fi evaluați, pentru unii dintre aceștia aprecierea va fi decisivă, transmite MOLDPRES.

În ședința on-line de astăzi a serviciilor municipale, edilul a anunțat eventuale demiteri ale unor pretori și șefi de întreprinderi municipale. “Am efectuat un control al modului de securizare a șantierelor existente pe teritoriul municipiului – mi-a fost rușine de ceea ce am găsit în unele sectoare ale orașului. Se apropie evaluarea pretorilor și a șefilor întreprinderilor municipale, pentru unii, această apreciere va fi decisivă”, a atenționat Ceban.

În același timp, sursa citată a precizat că, în 2022, nu va mai face avertizări publice celor care nu administrează corect proiectele aflate în derulare, ci va trece direct la demiterea persoanelor respective. “Toate proiectele aflate în desfășurare pe teritoriul orașului se fac din bani publici, din banii locuitorilor orașului, cei care nu reușesc să administreze corect și transparent aceste proiecte vor trebui să plece. Nu voi mai avertiza public, am făcut-o de mai multe ori, cei care nu pot face față trebuie să plece”, a specificat edilul.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!