ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria capitalei va plomba drumurile secundare din oraș

10:58 | 11.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 11 ian. /MOLDPRES/. Municipalitatea Chișinău a plombat drumurile din oraș pe o suprafață de peste 250 de metri pătrați, transmite MOLDPRES.

Primăria a anunțat că săptămâna trecută, ÎM Exdrupo a intervenit pentru prevenirea situațiilor de avariere pe drumurile principale, pe o suprafață de 260 m² de carosabil.

Astfel, au fost acoperite cu asfalt rece gropile care prezintă pericol pentru deplasarea transportului public și privat, formate în urma ciclurilor de îngheț-dezgheț din ultima perioadă.

Șeful Direcției generale transport public și căi de comunicație, Vitalie Mihalache a menționat că lucrările de plombare a drumurilor din capitală cu asfalt rece vor continua și pe străzile secundare. "Știm care este cantitatea de asfalt rece necesară plombării iar producătorul este gata să o livreze către Exdrupo", a specificat oficialul.

 

 

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!