ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Speakerul Igor Grosu a transmis un mesaj de condoleanțe în legătură cu decesul Preşedintelui Parlamentului European

10:51 | 11.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 ian. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a transmis un mesaj de condoleanțe în legătură cu decesul Preşedintelui Parlamentului European, David Sassoli, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

”Cu mare tristețe am aflat de decesul Președintelui Parlamentului European, David Sassoli.

Am avut onoarea să-l cunosc și să discut cu domnia sa, acum două luni în cadrul unei vizite la Bruxelles. A fost un foarte bun cunoscător și prieten al Republicii Moldova, un european devotat și mare apărător al drepturilor omului.

Drum lin, David-Maria Sassoli”, a menționat Igor Grosu în mesaj.

David Sassoli s-a născut la 30 mai 1956. A fost politician și jurnalist italian, a devenit Preşedinte al Parlamentului European în iulie 2019.

Foto: Parlament

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!