ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În următorii doi ani, toate trecerile subterane din Chișinău vor fi reparate

13:24 | 11.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 11 ian. /MOLDPRES/. Primăria Chișinău a dat în exploatare astăzi cele trei pasaje subterane din cartierul Telecentru, transmite MOLDPRES.

Primarul Ion Ceban, care a inspectat reabilitarea celor trei pasaje a avut obiecții referitoare la acumularea apelor subterane. „La unul din pasaje se constată acumulare de apă, nu se știe dacă este de proveniență subterană ori de suprafață, solicit eliminarea acestor acumulări”, a spus Ceban.

Edilul a primit asigurări că în trei săptămâni, acumulările de ape vor fi eliminate.

Oficialul a declarat că până la sfârșitul mandatului său toate trecerile subterane din municipiul Chișinău vor fi reparate. “În acest moment mai există opt treceri subterane care sunt într-o stare deplorabilă. Anul acesta municipalitatea va repara patru sau cinci, restul în 2023. Vă asigur că până la finalul mandatului toate trecerile subterane din oraș vor fi reparate”, a subliniat sursa citată.

Potrivit licitației de reabilitare a celor trei subterane din cartierul Telecentru, costul lucrărilor s-a ridicat la 4,5 milioane de lei.

Foto: livenews.md

img22000162

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!