ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Ministrul de Externe a discutat cu ambasadorul Ucrainei

11:13 | 12.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 ian. /MOLDPRES/. Șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu a continuat seria de discuții privind evoluțiile situației de securitate regională și implicațiile acesteia pentru țara noastră în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul Ucrainei la Chișinău, Marko Șevcenko, comunică MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE. 

„R. Moldova se pronunță pentru discuții cuprinzătoare și incluzive cu privire la consolidarea securității europene, care să ia în considerare respectarea intereselor și îngrijorărilor tuturor statelor vizate”, a spus vicepremierul Nicu Popescu. 

Cu prilejul întrevederii, oficialul a reiterat sprijinul țării noastre pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei în cadrul frontierelor sale recunoscute internațional. 

De asemenea, a fost convenită intensificarea cooperării pe subiectele prioritare de pe agenda bilaterală.

Foto: MAEIE

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!