ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovenești a primit vizita ambasadorului Federației Ruse

14:16 | 12.01.2022 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 ian. /MOLDPRES/. Vicepremierul Nicu Popescu, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a avut un schimb de opinii privind dezvoltarea relației bilaterale pe subiecte de interes comun cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul de presă al MAEIE.

„Am confirmat disponibilitatea noastră pentru menținerea unui dialog la toate nivelurile și organizarea mai multor vizite bilaterale în perioada imediat următoare”, a menționat șeful diplomației moldovenești. 

De asemenea, oficialii au avut un schimb de opinii privind viziunea părților asupra evoluțiilor situației de securitate regională.

Foto: MAEIE

img22000188

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!