ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În punctul de trecere a frontierei Criva-Mamaliga se înregistrează trafic îngreunat

09:26 | 13.01.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 13 ian. /MOLDPRES/. Poliția de Frontieră a anunțat astăzi că în punctul de trecere a frontierei Criva-Mamaliga, circa 50 de mijloace de transport sunt în așteptare la intrarea în Ucraina. Angajații instituției recomandă călătorilor să opteze pentru traversarea hotarului prin punctele de trecere din proximitate: Larga-Kelmențî și Briceni-Rossoșani, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 25 880 de de traversări, un număr mai mare fiind atestat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. Totodată, din numărul total s-au înregistrat 14 974 de treceri la hotarul moldo-român, 6 137 treceri la frontiera cu Ucraina și 4 769 de treceri aeriene.

Cele mai tranzitate puncte de trecere a hotarului rămân a fi: Leușeni - 7 381 de traversări persoane; Aeroportul Internațional Chișinău - 4 769 de traversări persoane și Sculeni - 2 878 de traversări persoane.

Pe parcursul a 24 de ore, polițiștii de frontieră au depistat șase încălcări privind regimul punctelor de trecere a hotarului, cinci documente de călătorie falsificate, iar 96 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice.

Foto: Poliția de Frontieră

img22000215

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!